اين هم راهنماي qflash
http://www.gigabyte.com/MicroSite/12...ios_qflash.pdf
اين هم راهنماي qflash
http://www.gigabyte.com/MicroSite/12...ios_qflash.pdf
بایوس را اپدیت کردم ولی هنوز مشکل برطرف نشده
گامه بعدی چیست؟؟؟؟؟//
آخرین ویرایش توسط sempron در تاریخ 22-01-14 انجام شده است
اره چن باربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من یه مادر برد گیگابایت P41T-D3P دارم
میخوام بایوسش رو آپدیت کنم، به این آدرس رفتم:
GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-P41T-D3P (rev. 1.6)
نوشته rev 1.6 که اسم آپدیتش اینه: mb_bios_ga-p41t-d3p_v1.x_fe.exe که آخرش نوشته FE
مادربرد من 1.4 است (گوشه سمت چپ و پایین مادربرد نوشته) و با نرم افزاری با نام @bios که مال خود گیگابایته مادربرد رو آپدیت کردم که بعد از آپدیت شد: P41T-D3P FE
خود نرم افزار آپدیت کرد به FE !!!
مشکلی پیش نمیاد؟
آپدیت Rev 1.4 رو دانلود کنم و برگردونم به همون آپدیت؟
درضمن هربار آپدیت رو میزنم (از سرورهای مختلف) همین ورژن رو آخرین ورژن آپدیت میدونه.
از این به بعد اگه Revهای دیگه اومد و بالاتر از اونها آپدیت بگیرم یا نه؟
اگه بخوام آپدیت کنم (به هر Rev که خواستم) آخرین آپدیت رو باید نصب کنم یا باید از اون ورژنی که هست یکی یکی به بالا بیام و آپدیتها رو یکی یکی نصب کنم؟
ممنون
موفق باشید
در پناه حق
|
AMD>INTEL
حالا باید چیکار کرد
دوست عزیز آموزش آپدیت بایوس مادربرد های گیگابایت اینجا هست با تصویر و توضیحات کامل :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربرد ها (نسخه جدید)
شاد باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Shahryarبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرض کردم اپدیت شد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks